Καλώς ήλθατε!!

"The original blog of potamoula"

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Εγκαίνια βιβλιοθήκης και του γραφείου του πολιτιστικου συλλόγου Ποταμούλας την Κυριακή 11.30 π.μ δίπλα στο δημοτικό σχολείο.


 

Οι δηλώσεις για τα χορευτικά τμήματα παιδιών και ενηλίκων μπορούν να γίνουν στα παραπάνω τηλέφωνα ή στην ιστοσελίδα του συλλόγου:  http://www.potamoula.com



Η δανειστική βιβλιοθήκη του χωριού μας έχει ήδη αρκετά βιβλία και σειρές απο εγκυκλοπαίδειες, αλλά έχει ακόμη μεγάλο περιθώριο για να γεμίσει. Οπότε όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει βιβλία για να έχουν και οι υπόλοιποι συγχωριανοί μας πρόσβαση σε αυτά, που μέχρι τώρα δεν έχουν τη δυνατότητα. Τα βιβλία που μπορείτε να προσφέρετε μπορεί να είναι και μεταχειρισμένα, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημμα.{περισσότερες  πληροφορίες στα παραπάνω τηλέφωνα}. 

Σημείωση: Θα συνιστούσα τα βιβλία που θα προσφέρετε να μην προσβάλλουν τα ήθη , τα έθιμα, την θρησκεία  και την ιστορία της πατρίδας μας.


 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο πρόεδρε, οποιος αλλος και να ήταν πρόεδρος δεν θα έκανε περισσότερα......αν δε σε ξαναψηφίσουν θα είναι αχάριστοι.

Ανώνυμος είπε...

Εχει δίκιο ο φίλος.Μόνο εσείς κάνετε έργα για το χωριό.Μπράβο Μιχάλη.

Ανώνυμος είπε...

Ναι Μιχάλη εύχομαι ότι κάνεις να το κάνεις χωρίς υστεροβουλία καθώς στο παρελθόν κάποια έργα κόστισαν δισθεόρατα ποσά (Βλ. Γύπεδο, Πλατεία κλπ.)