Καλώς ήλθατε!!

"The original blog of potamoula"

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Α.Ο. ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥΛΑΣ 2-1 Σε ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για την ομάδα της Σκουτεράς, ο Κεραυνός ηττήθηκε λόγω απουσίας 5 παικτών, τραυματισμό αλλων τριών και μιάς αποβολής.


Ο Γιάννης Πρατάρης σε εκτέλεση φάουλ.Εκεί συναντήσαμε και τους bloggers του νέου blog της Σκουτεράς, εκ των οποίων και πήραμε την περιγραφή του αγώνα που ακολουθεί. Εάν θέλετε να συνδεθείτε με το blog της Σκουτεράς {όπου υπάρχουν και βίντεο απο τον αγώνα} κάντε 'κλίκ' "ΕΔΩ"




 ο Κώστας Ανδρώνης σε εκτέλεση του ελέυθερου.



ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ: http://skouteranews.blogspot.gr

Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2013



ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ:

      ΑΟ Σκουτεράς:
  1. ΠΕΣΛΗΣ Ν
  2. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Γ
  3. ΜΠΑΡΛΙΚΑΣ Λ
  4. ΚΑΜΠΕΡΗΣ Γ
  5. ΓΡΙΒΑΣ Γ.Σ
  6.  ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ Ι
  7. ΓΡΙΒΑΣ Μ.Σ
  8. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Α
  9. ΜΑΜΑΣΟΥΛΑΣ Σ
  10. ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Γ
  11. ΓΡΙΒΑΣ Χ


     Κεραυνός Ποταμούλας
  1. ΤΣΟΥΝΗΣ Β
  2. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ Χ
  3. ΚΑΚΑΒΑΣ Ι
  4. ΣΩΦΡΟΝΗΣ Α
  5. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ Ε
  6. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Κ 
  7. ΛΙΟΥΛΙΟΣ Χ
  8. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Γ
  9. ΓΕΡΝΑΣ Ν 
  10. ΠΡΑΤΑΡΗΣ Ι
  11. ΚΑΛΠΟΥΖΑΝΗΣ Χ
Διαιτητής: Καζάνας Κ
Α βοηθός: Καραπλιάνης Σ
Β βοηθός: Αυλωνίτης Ε
  
    Η Σκουτερά μπήκε πολύ αγχωμένα στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να το εκμεταλευτουν όσο μπορούσαν οι αντίπαλοι κυρίως με στημένες φάσεις.


    Σιγά σιγά όμως η κατάσταση άλλαξε και κυρίαρχησε σε όλα τα επίπεδα χωρις αυτό να σημαίνει οτι  δεν έγιναν απανωτά λάθη.. Μάλιστα ένα απο αυτά είχε ως αποτέλεσμα την ισοφάριση.. Ας τα πάρουμε απ'την αρχή..

    Στο 5ο λεπτό είχαμε την πρώτη φάση του αγώνα καθώς επικίνδυνο φάουλ χτύπησε στο τοίχος και κατέληξε κόρνερ.
     Στο 15 της συνάντησης είχαμε το πρώτο γκολ για τον Α.Ο. ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ  ύστερα από κεφαλιά πάσα του Ανδρέα Κωστόπουλου στον Σωτήρη Μαμασούλα ο οποίος με σουτ διαμόρφωσε το 1-0  .     Στο επόμενο λεπτό ύστερα απο διαδοχικά λάθη των αμυντικών της φιλοξενούμενης οι γηπεδούχοι δεν εκμεταλεύτηκαν την φάση.
     Στο 19 ύστερα απο κόρνερ και έξοδο του τερματοφύλακα της Σκουτεράς, σε σέντρα που ακολούθησε με κεφαλιά χάθηκε  σπουδαία ευκαιρία για την ΠΟΤΑΜΟΥΛΑ.



Στο 21 ο Μαμασούλας Σωτήρης απώλεσε σπουδαία ευκαιρία να κάνει το 2-0 σουτάροντας αουτ.
 
 25ο λεπτό και ύστερα απο φάουλ του Κοντογιάννη Γιώργου η μπάλα κατέληξε αουτ.
  Στο 30 οι φιλοξενούμενοι απώλεσαν σπουδαία ευκαιρία ύστερα απο απομάκρυνση του τερματοφύλακα Πεσλή Νίκου με κεφαλιά σε έξοδό του , με σουτ η μπάλα κατέληξε κόρνερ. Στο 32 ο Μαμασούλας με εκτέλεση φάουλ έστειλε αουτ την μπάλα.
 Στο 34ο λεπτό ο Γρίβας Χρήστος με λόμπα στον εκτός θέσεως τερματοφύλακα Τσούνη Β. των φιλοξενούμενων  δεν κατάφερε να σκοράρει.καθώς ο τερματοφύλακας τρέχοντας στην εστία του μπλόκαρε τελευταία στιγμή. Η Ποταμούλα αντέδρασε στο 41 ύστερα απο αμυντικό λάθος της Σκουτεράς κάνοντας έτσι το  1-1. Σκόρερ ο Παπαθανάσης Χάρης .Η Σκουτερά αντέδρασε με φαουλ του Καμπέρη που κατέληξε κόρνερ αφου χτύπησε στο τοίχος.Ημίχρονο  1-1
.
ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο δεύτερο ημίχρονο η υπεροχή της Σκουτεράς ήταν εμφανής.Στο 50 ύστερα απο φάουλ του Σπύρου Γρίβα του Μιχάλη  ο Σπύρος Γρίβας του Γεωργίου έπιασε την κεφαλιά  η οποία κατέληξε κορνερ. Ύστερα απο 3 διαδοχικά σουτ της Σκουτερας που μπλοκαρίστηκαν απο τον τερματοφύλακα , ο Καλπουζάνης Χ. στο 57  δέχτηκε  δεύτερη κίτρινη κάρτα για ΄΄θέατρο΄΄ προσπαθώντας να κερδίσει πέναλτι.. Στο 62 ο Γρίβας Χρήστος πέρασε 3 αμυντικούς μέσα στην περιοχή και σούταρε αουτ. Στο 64  οΚαμπέρης έπιασε κεφαλιά ανενόχλητος που μπλοκαρίστηκε απο τον αντίπαλο τερματοφύλακα 
( φωτο)

Στο 77 ήρθε η λύτρωση για τον Α.Ο. ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ με απίθανο γκολ με σουτ βολίδα  έξω απο την περιοχή   του Καμπέρη Γρηγόρη.Κάποια μικροεπεισόδια έλαβαν χώρα σε μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή της Ποταμούλας όπου ζητήθηκε πέναλτι απο τους γηπεδούχους .. Ακολούθησαν 3 σουτ των Κοντογιάννη Χρήστου  (αουτ) , Σωτήρη Μαμασούλα (κορνερ) αλλά και αποκορύφωμα η χαμένη ευκαιρία του Χρήστου Γρίβα που απο ευνοική θέση απο πλάγια μόνος έστειλε τη μπάλα αουτ.
 Ο αγώνας έληξε 2-1 και ο Α.Ο. Σκουτεράς πήρε 3 πολύτιμους βαθμούς. Στο γήπεδο βρέθηκε και ο blogger της Ποταμούλας απ τον οποίο περιμένουμε με ανυπομονησία φωτογραφίες και υλικό το οποίο θα μοιραστούμε μαζί σας.
           Είναι άξιο αναφοράς το γεγονός οτι πλήθος κόσμου παρακολούθησε τον αγώνα δείχνοντας έτσι έμπρακτα οτι είναι κοντά στο σύλλογο.  Καλή δύναμη παιδιά και καλή συνέχεια να έχουμε. ;)

Δεν υπάρχουν σχόλια: