Καλώς ήλθατε!!

"The original blog of potamoula"

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

   Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις  << ΟΔΥΣΣΕΙΑ 2013>> στις 21-7-13 με πορεία απο την πλατεια του χωριού προς το Οδύσσειο θέατρο, οπου ακολούθησε ομιλία.
   Ποδηλατοδρόμοι και πεζοπόροι Ποταμιώτες διασχίζοντας τον κεντρικό δρομο του χωριού (κρατώντας το λάβαρο του συλλόγου ο Βασίλης Τσούνης) ανάσαναν στο Οδύσσειο, τρώγοντας ενα λουκούμι και πινοντας κρύο νερό. Ανάμεσά τους πεζοπόρος και ο κ Σταυρίδης συγγραφέας και ποιητής, φίλος του Οδυσσειου θεατρου οταν εφτασε, ανεπτυξε την αξια της ποταμουλας και των ποταμων, φιλοσοφώντας τον Ηρακλειτο << τα παντα 'ρει >>, συνδέοντας την ζωη του ανθρωπου με την ροη του ποταμου. Η  φιλολογος και λυκειαρχης κ Κωνσταντινα Σκανδαλου ανελυσε ποιηματα του κ Σταυρίδη τονιζοντας την αξια της ζωης γενικοτερα.
   Για τον Βασιλη Ιωακειμ (,εμπνευστή και ιδρυτή του Οδύσσειου θεάτρου) μίλησε ο φίλος του και νυν προεδρος του συλλόγου Μιχάλης Μακρυπουλιας.  Ο ίδιος συνεχάρη όλους τους χωριανούς για την εθελοντική εργασία και προσφορά στην εκδήλωση του Αι Ληά.Χειροκροτήθηκε ιδιαίτερα απο την Νεολαία μας ο Μάλαινος Κων/νος ,που επειδή συνέλαβε την ιδέα και την αξία του συλλόγου ,προσέφερε σημαντική εργασία στην εκδήλωση του Αηλιά  .


































                                       ακολουθεί βίντεο        
                                          

Δεν υπάρχουν σχόλια: