Καλώς ήλθατε!!

"The original blog of potamoula"

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

ΞΑΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΗ!

 
Ο νεοσύστατος πολιτιστικός σύλλογος Χούνης οι"ρίζες" μας, διοργανώνει έπειτα από πολλά χρόνια πανηγύρι στην πλατεία του χωριού!Η προσωρινή διοικούσα επιτροπή  πέραν απ την προετοιμασία της για τις εκλογές του συλλόγου, θέλει να εισβάλλει δυναμικά στα τοπικά δρώμενα, και να δώσει πρώτη   το σύνθημα της ενότητας  και του εθελοντισμού για το γενικό καλό της κοινότητας..Τι πιο καλό όλη αυτή τη προσπάθεια να ξεκινήσει μ ένα γλέντι ανήμερα της Αγίας Παρασκευής όπου πατροπαράδοτα γίνεται το θρησκευτικό πανηγύρι στην Χούνη;
Το  προσωρινό Δ.Σ του συλλόγου αποτελείται από τους:
Στελλα Πρωτογέρου
Χαράλαμπο (Μπάμπη) Τριάντη
Ειρήνη Μπουσδούνη
Μαρία Κούρτη
Φωτεινη Σκανδάλου
Χριστίνα Βελέντζα
Κωσταντίνο Μαργώνη

Το πανηγύρι θα γίνει ανήμερα της Αγίας Παρασκευής. Το πρωί θα τελεστεί κανονικά η Θεία λειτουργία στον ομώνυμο ναό,ενώ στο τέλος θα προσφερθεί από τον νεοσύστατο σύλλογο λουκούμι και νερό..
Μετά τις εννέα το βράδυ θα ακολουθήσει μουσική βραδιά με τον DJ Flaber στην κεντρική πλατεία της κοινότητας η οποία θα περιέχει πολύ χρώμα εφέ και δυνατή μουσική όλων των ειδών, ενώ οι τιμές .όπως μας είπαν θα είναι πολύ προσιτές για όλους!
Καλή επιτυχία λοιπόν στον σύλλογο Χούνης,αλλά προπάντων καλή αρχή και καλή δύναμη! Προσμένουμε και είμαστε σίγουροι σε μια καλή συνεργασία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: