Καλώς ήλθατε!!

"The original blog of potamoula"

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Πάει για λουκέτο στο Αστικό ΚΤΕΛ Αγρινίου


Πάει για λουκέτο στο Αστικό ΚΤΕΛ Αγρινίου 75 χιλιάδες ευρώ στα εντελλόμενα και χρέη από διάφορους φορεις 1,2 εκατομμύρια ευρώ
Με 75 χιλιάδες ευρώ στα εντελλόμενα και χρέη από διάφορους φορεις 1,2 εκατομμύρια ευρώ το Αστικό ΚΤΕΛ Αγρινίου ανακοινώσε πριν από λίγο πως από τα τέλη της επόμενης εβδομάδας θα αναστείλει τη λειτουργία του! Η σχετική ανακοίνωση που κοινοποιείται σε Περιφέρεια, δήμους και βουλευτές, είναι χαρακτηριστική της κατάστασης που βιώνει το Αστικο ΚΤΕΛ: "Έχοντας αυτή την στιγμή 75.000 ευρώ στα εντελλόμενα για αποπληρωμή και συνολικό χρέος προς τα εμάς από την πλευρά του κράτους (ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ -ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ-ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ) της τάξεως του 1.200.000 ευρώ περίπου, χρήματα  για τα οποία έχουμε πληρώσει όλες μας τις υποχρεώσεις ( φόρους - ΦΠΑ) χωρίς να τα έχουμε εισπράξει.
Λόγω αδυναμίας πληρωμής των καυσίμων η οποία προήλθε από την κωλυσιεργία του κρατικού μηχανισμού ,του Δήμου Αγρινίου και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος το  ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΑΕ  δεν θα μπορέσει  να συνεχίσει την λειτουργία του και θα δηλώσει την αδυναμία του να συνεχίσει να εκτελεί οποιοδήποτε δρομολόγιο από τα τέλη  της επόμενης εβδομάδας."
"Έχουμε χορτάσει "θα"", λέει στο agriniopress.gr, ο πρόεδρος του
Αστικού ΚΤΕΛ Κ. Κατσακιώρης, που τονίζει πως αυτό που μπορεί να γίνει έστω και τώρα,  την ύστατη στιγμή, είναι να υπάρξει μια ομαλή ροη χρηματοδότησης, από τους φορείς που οφείλουν μεγάλα ποσά όπως ο δήμος Αγρινίου και η Περιφέρεια
"Μας είπαν από τον δήμο πως θα μας δώσουν μόλις πάρουν την επομένη δόση της ΣΑΤΑ  20 χιλιάδες τη στιγμή που το χρέος είναι 180 χιλιάδες. Από την Περιφέρεια πως θα μας δώσουν 30 χιλιάδες, ενώ μας οφείλουν 300 χιλιάδες, ενώ από την Πρόνοια που μας οφείλονται 200 χιλιάδες δεν έχουμε καμιά ενημέρωση. Δυστυχώς δεν μπορούμε να καλύψουμε ούτε τα καύσιμα και πλέον οδηγούμαστε σε αναστολή λειτουργίας", είναι το χαρακτηριστικό σχόλιο του προέδρου του Αστικού ΚΤΕΛ.


Πηγή: agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: