Καλώς ήλθατε!!

"The original blog of potamoula"

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Η υπηρεσία e-school by agronomist.gr γίνεται συνδρομητική, πιλοτικά.

 
Το agronomist.gr περνάει στη νέα εποχή της αγροτικής και περιβαλλοντικής κατάρτισης!
Μέχρι σήμερα έχουν επισκεφθεί το ηλεκτρονικό σχολείο μας περισσότεροι από 20 χιλιάδες επισκέπτες, αποδεικνύοντας το τεράστιο ενδιαφέρον που υπάρχει σχετικά με τις υπηρεσίες κατάρτισης του e-school by agronomist.gr.
Οι άνθρωποι του agronomist.gr κατανοούν όμως ότι υπάρχουν πολλοί συνάνθρωποί μας που
αδυνατούν να αντέξουν το κόστος ενός πολύωρου σεμιναρίου, που θα τους έδινε τη δυνατότητα να ανοίξουν νέους επαγγελματικούς ορίζοντες.
Κάνοντας πράξη το όραμά μας για μια νέα πραγματικότητα στη χώρα μας, όπου κυρίαρχο ρόλο επιβάλλεται να έχει η αλληλεγγύη, προχωράμε σε ένα τόλμημα και περιμένουμε τη στήριξή σας.
Η υπηρεσία κατάρτισης του e-school by agronomist.gr μετατρέπεται πιλοτικά σε συνδρομητική, καταργώντας τείχη και εμπόδια στη γνώση. Καθιερώνεται συμβολική ετήσια συνδρομή 40€ για πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του e-school by agronomist.gr, χωρίς καμία άλλη επιβάρυνση!
Για συνδρομητές που θα εγγραφούν μέχρι 31/12/2012, δίνεται πρόσβαση σε όλες τις βιντεοσκοπημένες διαλέξεις  και σε ολόκληρο το εκπαιδευτικό υλικό της πλατφόρμας, για έναν ολόκληρο χρόνο, από 1/1/2013 έως 31/12/2013!
Δείτε τι μαθήματα μπορείτε να παρακολουθήσετε ως συνδρομητές:
Αρωματικά και Φαρμακευτικά Φυτά (40 ώρες)
Βιολογική Γεωργία (40 ώρες)
Σαλιγκαροτροφία (40 ώρες)
Μάρκετινγκ Αγροτικών Προϊόντων (40 ώρες)
Ελαιοκομία (12 ώρες)
Αρωματοθεραπεία (6 ώρες)
Βότανα Μαγειρικής (6 ώρες)

Παράλληλα, η ομάδα  μας προετοιμάζει για το νέο έτος νέα μαθήματα και καινοτόμες υπηρεσίες, όπου κατά την ισχύ της συνδρομής σας θα μπορείτε να τα απολαύσετε χωρίς καμία επιπλέον οικονομική υποχρέωση. Δείτε ορισμένα από αυτά:
Δενδροκομία (40 ώρες)
Λαχανοκομία (40 ώρες)
Αμπελουργία (40 ώρες)
Πρακτική κηπουρική Ι (12 ώρες)
Με τη συνδρομή σας στο e-school by agronomist.gr, δεν επωφελείστε μόνο εσείς αλλά στηρίζετε την προσπάθεια για συνέχιση του έργου μας, βοηθώντας ταυτόχρονα και οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας να αξιοποιήσουν μια νέα αγορά εργασίας.
Δεν έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε εφάπαξ τα 40€; Κανένα πρόβλημα! Ρυθμίστε εσείς πως θέλετε να πληρώσετε τη συνδρομή σας και μόλις ολοκληρώσετε την πληρωμή σας θα ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας.
Για συνδρομές και περισσότερες πληροφορίες μεταβείτε στην ιστοσελίδα του e-school by agronomist.gr.
πηγή: http://www.agrinionews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: