Είσαι νέος/νέα μεταξύ 15-35 ετών; Σε ενδιαφέρει….
 
 Τη 1η Ιανουαρίου 2013 ξεκίνησε η πρώτη φάση του 3ου κύκλου των Εθνικών Διαβουλεύσεων της Τριάδας Προεδριών Ιρλανδίας-Λιθουανίας-Ελλάδας. Για τους επόμενους 18 μήνες ( Ιανουάριος 2013-Ιούνιος 2014) θα έχεις την ευκαιρία να συμμετέχεις ενεργά σε ένα πλαίσιο διαλόγου για τη Νεολαία.
Κατά την διάρκεια της Ιρλανδικής Προεδρίας, ( Ιανουάριος-Ιούνιος 2013)  κύριο μέλημα της θα είναι η κοινωνική ένταξη των νέων μέσα από τις διάφορες κοινωνικό-μορφωτικές δραστηριότητες. Στόχος είναι να αποτραπούν ο κοινωνικός αποκλεισμός και η φτώχεια των νέων καθώς και η μεταφορά των προβλημάτων αυτών στις επόμενες γενεές. 
Πώς θα επιτευχθεί κάτι τέτοιο; Εξετάζοντας τους τρόπους με τους οποίους οι διάφορες κοινωνικό-μορφωτικές δραστηριότητες, ενισχύουν την κοινωνική ένταξη όλων των νέων, παρέχοντας τους ίσες ευκαιρίες συμμετοχής τους σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων  για να καταπολεμήσουμε κάθε μορφή διάκρισης.
Για τους λόγους αυτούς, προσκαλούμε όλους τους νέους να συμμετάσχουν στη διαβούλευση, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 12/02/2013, παρουσιάζοντας τις απόψεις και πεποιθήσεις τους.

Αφιέρωσε λιγότερο από 5 λεπτά από τον χρόνο σου και συμπλήρωσε το ακόλουθο ερωτηματολόγιο  "ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ"


Αφιέρωσε  λιγότερο από 1 λεπτό και διέδωσέ το (forwarding στις επαφές σας, facebook, blogger κτλ) 

Η γνώμη σου μετράει καθοριστικά για το μέλλον όλων μας.