Καλώς ήλθατε!!

"The original blog of potamoula"

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ!!!


         Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος όλοι μας περιμένουμε τα Χριστούγεννα για να προσευχηθούμε και να έρθουμε όσο πιο κοντά γίνεται στην εποχή που γεννήθηκε ο Χριστός. Εκτός όμως απο την εποχή, πρέπει να έρθουμε πιο κοντά και στην κατάσταση που γεννηθηκε ο Χριστός, που ήταν όσο πιο απλά γινόταν την εποχή εκείνη. Το σημερινό περιβάλλον βέβαια βοηθάει σε αυτό καθώς όλοι μας θα γιορτάσουμε πιό απλά τα Χριστούγεννα φέτος, πιο κοντά στο τότε περιβάλλον, πιο αληθινά.!
  Παρό'λα αυτά δεν θα τα γιορτάσουμε τόσο φτωχά και όλοι μας θα έχουμε ένα πλούσιο , όσο αυτο είναι δυνατόν, Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. 




           Όλα τα μαχαίρια πέρασαν απο ακόνι, και είναι σε ετοιμότητα.Περιμένουν το σύνθημα για να εισβάλλουν στα κοτέτσια.... καθώς κοτόσουπα είναι το παραδοσιακό φαγητό μετά την Εκκλησία για να αντέξουν και τα στομάχια, τα κρεατικά και τα κρασιά, μετα τη νηστεία. Βέβαια οι περισσότεροι νέοι ανυπομονούν για το χοιρινό κρέας καθώς προπορεύεται στα τραπέζια και απο την γαλοπούλα!!Τέλος να μην παραλείψουμε και τα υπέροχα γλυκά, τα οποία θα πρέπει να τα τιμούμε αλλά με ένα μέτρο....
       
            Να ευχηθούμε καλά Χριστούγεννα σε όλους τους συγχωριανούς μας και σ'ολόκληρο τον κόσμο! Και να ελπίσουμε να δούμε και φέτος το περσινό χιονισμένο τοπίο!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

χρονια πολλα και καλες γιορτες,με υγεια χαμογελο και αγαπη...