Καλώς ήλθατε!!

"The original blog of potamoula"

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Ανακοίνωση για τα σχόλια.

Το blog "http://potamoulas.blogspot.gr" δημιουργήθηκε με σκοπό να γίνονται αναρτήσεις με τα νέα του χωριού και των γύρω περιοχών, ώστε να πληροφορούνται κυρίως όσοι λείπουν απο την περιοχή μας και να υπάρχει ένας χώρος να γίνονται συζητήσεις με σκοπό την ανάπτυξη της, απο αυτούς που είναι μόνιμα εκεί.Για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει να υπάρχει όμονοια και αγάπη μεταξύ των κατοίκων του χωριού. Σε καμία περίπτωση δεν θα θέλαμε να λύνονται προσωπικές διαφορές και να προβάλλονται τέτοια σχόλια.Απο εδώ και στο εξής όσοι θέλουν να αναρτούν σχόλια καλό θα είναι να βάζουν ονοματεπώνυμο ή διευθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομίου {e-mail}, αλλιώς τα σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.Ευχαριστώ για την κατανόηση.

6 σχόλια:

Unknown είπε...

ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΙΛΕ ΦΩΤΗ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΘΙΞΕΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΣ ΕΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΟΥ,"ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ".

Λεωνίδας είπε...

Συμφωνώ με την απόφαση αυτή!

ΠΟΤΑΜΟΥΛΑ είπε...

Απαντώ σε σχόλιο που δεν είναι δημοσιευμένο." Γι'αυτό ακριβώς τον λόγο δεν θα τα δημοσιεύω. Επίσης με την έγκριση που πρέπει να κάνω σε τέτοιου είδους σχόλια, προσβάλλομαι κι εγώ έμμεσα".

ΠΟΤΑΜΟΥΛΑ είπε...

Στείλτε μου στο e-mail {fotissof89@yahoo.gr} για να σας εξηγήσω επ'αυτού.

Unknown είπε...

ΣΤΑ 40.000 ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ BLOG ΠΟΤΑΜΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΤΑΜΙΩΤΩΝ,ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

ΠΟΤΑΜΟΥΛΑ είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!!