Καλώς ήλθατε!!

"The original blog of potamoula"

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΟΥΝΗ ΤΑ ''ΗΝΙΑ'' ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ''ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥΛΑΣ''.





Στον Γιάννη Τσιούνη εμπιστεύτηκαν οι Παράγοντες και η ομάδα του Κεραυνού Ποταμούλας το μέλλον της παιδικής ομάδας του συλλόγου και εδώ και μία εβδομάδα έχει αναλάβει τα ηνία για τη φετινή χρονιά.

 

Μετά τη μεγάλη πορεία που έκανε ως παίκτης στην ομάδα του Κεραυνού, η ταλαντούχα παιδική ομάδα θα είναι γι'αυτόν  μία Πρόκληση...

 



 Βρεθήκαμε στο γήπεδο του Κεραυνού όπου
 γινόταν η προπόνηση των παιδιών.






          

Μεταξύ άλλων ο Γιάννης Τσιούνης μας είπε:

....Η ομάδα που έχουμε είναι πάρα πολύ καλή.Είμαστε στην αρχή ακόμα.Τα παιδιά χαίρονται το παιχνίδι και αποκτούν εμπειρίες. Το μεγάλο μας πρόβλημα όμως είναι το οικονομικό. Εμείς που ασχολούμαστε με το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα κάνουμε τ'αδύνατα δυνατά για να κρατήσουμε την ομάδα στα επίπεδα που πρέπει.Οι φορείς πρέπει να είναι πιο κοντά μας και να βοηθούν στην προσπάθεια που καταβάλουμε για να έχουμε τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό... Στόχος μας είναι να μάθουν το ποδόσφαιρο σωστά , Χρόνο με το χρόνο τα παιδιά, μαθαίνουν αυτά που θέλουμε να τους μεταβιβάσουμε..Τόνισε Δεν μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, όσο η καλή εμφάνιση. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά, γι'αυτό που δείχνουν στο αγωνιστικό κομμάτι.Καταρχάς δουλεύουμε με σύστημα.Πριν τον αγώνα συζητάμε την τακτική που θα ακολουθήσουμε, το σύστημα , ποιος θα παίξει που κλπ.Η ομάδα αυτή μπορεί να καταφέρει πολλά,αρκεί και τα παιδιά να δείξουν τον ανάλογο ζήλο και προσπάθεια.Ενώ δεν έκρυψε πως βασικός στόχος είναι να φέρουν τα παιδιά της Ποταμούλας αλλά και των άλλων Τοπικών Χωριών του Δήμου  κοντά στον αθλητισμό.Βέβαια, πρωτεύων στόχος μας,σε αυτό το διάστημα λειτουργίας της ακαδημίας, είναι να συγκεντρωθούν τα παιδιά, να προπονηθούν και να μετέχουν στις αγωνιστικές δραστηριότητες. Αν κάποιοι από αυτούς ξεχωρίσουν και παίξουν ποδόσφαιρο στην μεγάλη ομάδα του Χωριού μας, αυτό είναι θετικό. Αυτό που θέλουμε εμείς είναι να μάθουν τα παιδιά να μετέχουν στον αθλητισμό, και να καρπωθούν τα οφέλη του».

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ:
Αναγνωστόπουλος Αλεξανδρος.
Παπαθανασης Κωστας.Καππης Μιχαλης.
Καππης Γρηγοριος.Σοφρωνης Γιωργος
.Σβαρνιας Βασιλειος.Μπακογιαννης
Παναγιωτης.Παναγιωτοπουλος Παναγιωτης.
Ανδρωνης Ταξιαρχης.Αναγνωστοπουλος Λαμπρος.
Αναγωστοπουλος Παναγιωτης.Ανδρωνης Χρηστος.
Βλαχογιάννης Κων/νος.  

                                                                                                         
                                                                                                                       πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια: