Καλώς ήλθατε!!

"The original blog of potamoula"

Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013

ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΣ:ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ!

Είναι δίπλα μας κι όμως οι πιο πολλοί από μας, ίσως να μην γνώριζαν ότι η Κυπάρισσος είναι ένα χωριό που  έχει μάλλον  τις περισσότερες πολύτεκνες οικογένειες,ανά την επικράτεια εκ των οποίων,αυτή του Γιώργου και της Μαρίας Ευθυμίου να είναι ενδεχόμενα  μια απ τις πολυπληθέστερες σε όλη στην  Ελλάδα,με 18 παιδιά!! Αυτό το γεγονός παρακίνησε -όπως μας ενημερώνει η τοπική ιστοσελίδα του χωριού- τον σύλλογο πολυτέκνων Αγρινίου  και περιχώρων ,να εισηγηθεί στην ανώτατη συνομοσπονδία πολυτέκνων Ελλάδος, να βραβευτεί πιθανά πρώτη πολύτεκνη οικογένεια στη χώρα,αλλά και όλη η κοινότητα Κυπαρίσσου  και η οποία θα χει επίτιμο προσκεκλημένο τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ Ιερώνυμο,ο οποίος αποδέχθηκε αυτή την πρόσκληση!Ο συλλογος μας θα παραβρίσκεται σ αυτό το μεγάλο γεγονός που τιμά ολόκληρη την περιοχή!

Αναδημοσιεύουμε το άρθρο  τοπικής ιστοσελίδα.www.kyparissos.gr το πρόγραμμα της εκδήλωσης προς ενημέρωση σας!

Η παρουσία του Αρχιεπισκόπου  Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.Ιερώνυμου,στην βράβευση που διοργανώνουν  ο σύλλογος πολυτέκνων Αγρινίου  και περιχώρων ,και η  ανώτατη συνομοσπονδία πολυτέκνων Ελλάδος είναι γεγονός!
Στην μεγάλη αυτή εκδήλωση που τιμά ιδιαίτερα το χωριό μας,φαίνεται- όπως προείπαμε σε προηγούμενη δημοσίευσή μας- δεν θα λείψει καμιά επισημότητα,στην οποία ο σύλλογός μας,αλλά και η τοπική κοινότητα θα είναι εκεί και θα είναι πολύτιμοι αρωγοί της!
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα απ την αρχή!
Έπειτα από επικοινωνία που είχαμε,με τον πρόεδρο του συλλόγου πολυτέκνων Αγρινίου  και περιχώρων,κ Ντάουλα Δημήτριο σας ανακοινώνουμε το πρόγραμμα αυτής της πολύ σημαντικής εκδήλωσης:
Προσθήκη λεζάντας
Η οικογένεια Ευθυμίου σε παλαιότερες φωτογραφίσεις!
Σύμφωνα με τα λεγομενά του ,ο εν λόγω συλλογος αποφάσισε να εισηγηθεί στην ανώτατη συνομοσπονδία πολυτέκνων Ελλάδος, να συνδιοργανώσουν στις 30-10-2013 στις 6μμ την βράβευση πιθανά της πιο πολύτεκνης οικογένειας της χώρας, των συγχωριανών μας δηλ. Γιώργου και της Μαρίας Ευθυμίου,αλλά και όλης την κοινότητας Κυπαρίσσου ,επειδή το χωριό μας συγκαταλέγεται στα χωριά με τις περισσότερες πολύτεκνες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα!
Η εκδήλωση θα γίνει με κάθε επισημότητα,για τον αυτόν τον λόγο οι συνδιοργανωτές απηύθυναν πρόσκληση στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ Ιερώνυμο,ο οποίος και την αποδέχθηκε!
Ο σύλλογος πολυτέκνων Ελλάδος,(ΑΣΠΕ) και ο σύλλογος πολυτέκνων Αγρινίου  και περιχώρων, θα απονείμουν τιμητική πλακέτα στον Αρχιεπίσκοπο, ο οποίος με την σειρά του θα βραβεύσει την οικογένεια Ευθυμίου και την κοινότητα Κυπαρίσσου. Την πλακέτα θα  παραλάβει ο πρόεδρος της κοινότητας κ.Σπυρόπουλος!
Εκτός του Αρχιεπισκόπου,προσκλήθηκαν και θα παραβρεθούν,ο πρόεδρος της ΑΣΠΕ κος Θεοτοκάτος Βασίλειος,ο Δήμαρχος Αγρινίου κ.Μοσχολιός,οι αντιδήμαρχοι, τοπικοί βουλευτές,τοπικοί πρόεδροι,τοπικά ΜΜΕ,εκπρόσωποι συλλόγων κλπ.
Η εκδήλωση θα γίνει στην ειδικά διαμορφωμένη για την περίσταση πλατεία του χωριού μας,ενώ ο συλλογος μας θα παραθέσει στους επισκέπτες  μπουφέ με τοπικά εδέσματα και ποτά!
Τέλος οι επίσημοι καλεσμένοι θα δεξιωθούν στα καταστήματα του χωριού μας.
Η εκδήλωση αποτελεί μια ύψιστη τιμή για το χωριό μας και συγκαταλέγεται στις στις κυριότερες της περιοχής μας!
Εμείς δεν μπορούμε παρά να ευχαριστήσουμε τους δύο συλλόγους πολυτέκνων γι αυτή τους την πρωτοβουλία και να αποζητήσουμε την ευλογία του Αρχιεπισκόπου μας, να μας δίνει υγεία και δύναμη να στηρίζουμε τον τόπο μας!

  

Δεν υπάρχουν σχόλια: